Actualitat

ExPress, el pop up de Manlleu arriba a la seva 8a edició

Agafant com a fil conductor i nexe amb el Badanadal, l’espai ExPress tornarà a sorprendre. Del 9 de desembre al 5 de gener de 2018 l’ExPress es convertirà de nou en l’aparador del comerç de Manlleu, la botiga de les botigues, un espai modern on enguany 43 establiments comercials exposen i venen els seus productes. Un espai ambientat de manera especial per sorprendre el visitant i posar encara més en valor la qualitat del comerç de Manlleu.

L’ExPress permet reunir el comerç en un únic espai, de manera que els visitants poden conèixer el comerç de Manlleu de manera fàcil i còmoda, sense haver-se de desplaçar massa. Enguany s’hi tornarà a ubicar el Mercat d’Art del MGA on s’hi trobaran 250 obres de 23 artistes locals.

———————

Vota i participa en el 2n concurs d’aparadors de Nadal 

L’Ajuntament de Manlleu, amb el suport del MAB, convoca el segon concurs d’aparadors de Nadal, amb la participació d’11 comerços, la temàtica del qual serà l’ús de cadires reciclades. L’objectiu principal és implicar i promoure el comerç local en les activitats que es duen a terme al llarg de l’any a la ciutat de Manlleu.

A part del vot del jurat, format per professionals del món del comerç i el disseny i el regidor de promoció econòmica, que passaran a valorar els aparadors el dia 14 de desembre, els ciutadans podran fer sentir la seva veu a l’hora d’escollir els guanyadors del concurs a través de votacions electròniques a www.manlleu.cat. Presencialment també es podrà fer a l’espai Express i al Mercat Municipal de Manlleu, amb urnes habilitades per votar. Per registrar aquests vots es posarà en marxa una aplicació electrònica a la qual s’accedirà des del web de l’Ajuntament (www.manlleu.cat).

Les votacions del públic podran fer-se a partir del dissabte 2 de desembre i fins al dia 10 de desembre. D’entre totes les votacions rebudes es farà un sorteig i el guanyador podrà escollir un producte, valorat en 25 euros, d’un dels establiments participants al concurs.

———————

 S’obren les inscripcions pel 1r mercat d’intercanvi i venda de joguines de segona mà

Manlleu dona més vida a les teves joguines! Dissabte 3 de desembre de 3 a 6h de la tarda a la Plaça Fra Bernadí.

L’Ajuntament i Xarxampa posem en marxa aquesta iniciativa per promoure un segon ús i fomentar l’intercanvi entre els ciutadans d’aquelles joguines que es troben en bon estat. També per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus.

Els participants podran intercanviar, vendre i comprar joguines. Donar-ne per a altres infants a l’Associació Dones Solidàries. Participar en tallers per a fer-ne de noves i portar-ne de velles per a la deixalleria.

Com participar:

La participació és gratuïta però cal haver-se inscrit com a màxim el 30 de novembre

Els menors de 16 anys han d’estar acompanyats per un adult durant tota l’activitat.

Inscripcions:

Ompliu la butlleta d’inscripció i dipositeu-la a la bústia “Donem més vida a les joguines” de la vostra escola.

O inscriviu-vos a través del formulari online