CONCURS D’APARADORS

L’Ajuntament de Manlleu, amb el suport del MAB convoca el segon Concurs d’aparadors de Nadal. L’objectiu principal és el d’implicar i motivar al comerç local a participar en les activitats que es duen a terme al llarg de l’any a la ciutat de Manlleu. La temàtica del concurs és l’ús de cadires reciclades i s’han inscrit per participar-hi 11 comerços. El guanyador

L’aparador guanyador es decidirà en base als vots del jurat, format per professionals del món del comerç i el disseny i el regidor de Promoció Econòmica (que passaran a valorar els aparadors el dia 14 de desembre) i les votacions de ciutadania i visitants, que podran votar del dia 2 al 10 de desembre via web a www.manlleu.cat o de forma presencial a les urnes que hi haurà a l’espai Express i al Mercat Municipal de Manlleu.

Aquí podeu veure ja la llista d’establiments participants: veure-ho.

 

Premis

 L’organització concedirà els següents premis:

·  Primer premi al Millor Aparador: 200 € en vals a gastar en els comerços de Manlleu associats al MAB.

· Premi popular: D’entre totes les butlletes rebudes que hagin participat en la votació, es farà un sorteig i el guanyador podrà escollir un producte valorat en 25 € d’un dels establiments participants al concurs.

Els premis s’entregaran el dia 20 de desembre a les 9 del matí a la Sala de plens de l’Ajuntament.