ExPress

 

L’ExPress Pop Up és l’aparador del comerç de Manlleu, la botiga de les botigues, un espai modern on les botigues exposen i venen els seus productes.Un espai ambientat de manera especial per sorprendre el visitant i posar encara més valor la qualitat del comerç de Manlleu.  L’espai pop up sorprèn als visitants, tant de Manlleu com de fora, impacta i agrada tant pel format de botiga on tots els productes estan exposats i es poden comprar, com per la seva ambientació.

L’ExPress permet reunir el comerç en un únic espai, de manera que els visitants poden conèixer el comerç de Manlleu de manera fàcil i còmoda, sense haver-se de desplaçar massa. Aquest any participen a l’Express 36 comerços. Com a novetat canviem d’ubicació i anem a l’espai de Can Patalarga, carrer de la Font, 10.

També canviem d’imatge i apareixen les cuques que cada any aniran augmentant la família.
Aquest any no hi haurà mercat d’art com els altres anys, però si que l’artista Anna Cortada que participa al Manlleu Galeria D’art i la qual exposa a Can Patalarga, vendrà litografies i roba. Incorporem també comerços que tenen botiga online com són els de Mà a Mà de Sant Tomàs i en Pere Rosell. I disposarem d’un punt de la biblioteca i recuperem l’espai de cafeteria. Qui vulgui podrà degustar un cafè tot fullejant una revista.

Tot i que l’objectiu de l’Express no són les vendes, aquesta és una dada objectiva que ens dóna referència del moviment que hi ha.

ANY 2017

· Participants:  43 comerços
· Núm. productes gestionats: 2.572
· Import dels productes gestionats: 63.542,62 €
· Núm. productes venuts:              947
· Import productes venuts: 11.104,53 €
· Mercat d’Art: participants 24 artistes / obres venudes: 9 d’un total de 238

Els dies d’obertura són:

Imprimir

 

WhatsApp Image 2016-12-03 at 13.59.09

 

Agraïm la col·laboració:

Establiments comercials de Manlleu

MAB Manlleu Associació de Botiguers

Mimcord, SA

Met Mann