Mercat de joguines de 2a mà

Aquest any, com a novetat, estrenem el 1r. Mercat d’intercanvi i venda de joguines de 2a mà de Manlleu, que tindrà lloc el 3 de desembre, de les 15 a les 18 hores, a la Plaça Fra Bernadí. (en cas de pluja es farà sota les voltes de la plaça).

L’Ajuntament i Xarxampa posen en marxa aquesta iniciativa per promoure un segon ús i fomentar l’intercanvi entre els ciutadans d’aquelles joguines que es troben en bon estat, així com per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus. Al mercat hi podran posar parada famílies, joves, entitats i associacions; i s’hi podrà: portar joguines per vendre o intercanviar, comprar-ne, cedir-ne a l’Associació Dones Solidàries per altres infants, aprendre a reparar-les (hi haurà un taller de reparació de joguines) o be deixar-les, si són molt velles, a una punt de recollida de la Deixalleria Municipal, que es posarà expressament a plaça aquell dia.

Per participar cal inscriure’s prèviament (inscripció gratuïta) a la web www.badanadal.cat o bé directament a aquest formulari:
formulari d’inscripció.

 

CARTELL AAFF A3