Novetats

El Badanadal manté resultats malgrat haver tancat les instal.lacions tot un dia a causa de la pluja, i ha superat els 16.000 patinadors!

Gràcies a tots per ser-hi, per haver gaudit de les nostres instal·lacions, i per haver visitat la nostra ciutat! Sense vosaltres no hauria estat possible.

Us hi esperem de nou del 6 de desembre de 2020 al 7 de gener del 2021, i aquest any serà memorable: complirem 20 anyets!

 

Aquest Badanadal 16.114 patinadors han gaudit de les pistes de gel (un 7% més que l’edició anterior), i el tobogan ha registrat 7.314 baixades amb dònut gegant, tot un rècord, ja que s’han incrementat en un 11% respecte la última edició. La ludoteca ha comptat amb un  total de 4.575 nens i nenes (un 8,8% més que l’anterior edició).

El nombre d’usuaris que han patinat gratuïtament gràcies a la campanya de Nadal de l’associació MAB Manlleu ha estat d’un total de 2.027 patinadors. A més del MAB Manlleu, 30 empreses de Manlleu i la Comarca d’Osona han aprofitat per promoure’s a través de la pista de gel, anunciant-se a les tanques i regalant entrades de la pista als seus clients i treballadors; un total de 902 patinadors han aprofitat aquestes entrades gratuïtes de les empreses i entitats col·laboradores, per gaudir d’una patinada a Manlleu.

Els patinadors també han aprofitat les promocions per patinar a un preu més econòmic: hi ha patinat en grup escolar 998 patinadors, un 80% més que en la última edició; i 576 joves (un 16% més) han patinat a preu més econòmic gràcies al Carnet Jove. Un total de 1.354 patinadors han gaudit d’un preu especial per patinar, gràcies al carnet de família nombrosa i/o monoparental.

D’altra banda, aquest any s’ha incrementat considerablement el nombre de visitants de fora de Manlleu: un 47,65% dels patinadors son de Manlleu (l’any passat un 66,70% eren ciutadans manlleuencs) i un 52,35% han vingut de fora de Manlleu, mentre que en la última edició només eren de fora un 33,30% dels patinadors.

Les activitats paral·leles organitzades de Nadal a Reis també han gaudit de molta participació, en destaquem especialment els resultats obtinguts a…

L’ESPAI EXPRESS:

Pel que fa a l’espai Express, la botiga pop up de Manlleu, enguany s’ha retornat a la plaça Fra Bernadí amb una participació d’una trentena de comerços i entitats de la xarxa d’economia social i solidària. L’import de vendes ha estat d’uns 6.500 €. Pel que fa al nombre de productes venuts, enguany s’han superat els 460 productes, i s’han gestionat uns 1.325 productes dels diferents comerços amb un import total de 27.700 euros.

Una de les activitats amb més èxit de participació ha estat els tallers de còctels sense alcohol realitzats a càrrec de Pep Font i organitzats conjuntament per l’OPE i  l’àrea de Salut Pública, Consum, Igualtat de l’Ajuntament de Manlleu.

L’Ajuntament de Manlleu agraeix la participació i col·laboració de totes les entitats, empreses i persones que heu fet possible aquesta nova edició del Badanadal, i us convidem a gaudir de la propera! ; )

 

 

VALORA EL BADANADAL I GUANYA UN MENÚ DE DEGUSTACIÓ PER A 2 PERSONES!

Ajuda’ns a millorar! Accedeix des d’aquí al QUESTIONARI DE VALORACIONS DEL BADANADAL, donan’s la teva opinió sobre la pista de gel, el tobogan, la ludoteca, la creperia… i participa en el sorteig d’un menú de degustació per a 2 persones al Restaurant Sambucus de Manlleu! Pots fer la teva valoració fins al  8 de gener de 2020.

L’Ajuntament escollirà el guanyador entre tots els participants mitjançant un sorteig, que es farà el 10 de gener de 2020.

Gràcies per la col·laborar amb nosaltres! ; )

Bases – Concurs Instagram BADANADAL

L’Ajuntament de Manlleu i el Badanadal promouen un concurs d’Instagram coincidint amb la pista de gel i les activitats del Badanadal,  que es faran a Manlleu del 6 de desembre al 7 de gener de 2020. El concurs està obert a tothom, i es premiarà una de les imatges rebudes, mitjançant sorteig,  amb un Menú de Degustació per a dues persones al restaurant Sambucus de Manlleu. Tothom que ho vulgui podrà participar al concurs penjant a Instagram les seves fotos, fetes a les instal·lacions de la pista de gel, el tobogan, la ludoteca, o al photocall de la pista de gel de Manlleu, i etiquetant-les #badanadal19

 Bases:

 • Temàtica: badanadal i pista de gel de Manlleu.
 • Cal seguir @ajmanlleu a Instagram.
 • Cal etiquetar les imatges amb els hashtags #badanadal19 
 • Només s’acceptaran fotos publicades entre els dies 6 de desembre i 7 de gener de 2020.
 • Es poden publicar tantes fotos com es vulgui per persona.
 • Cal conservar les imatges originals.
 • Per participar al concurs cal tenir el perfil obert.
 • S’autoritza a l’Ajuntament de Manlleu, ens organitzador del Badanadal, a fer mencions periòdiques amb fotos publicades pels participants al concurs i a utilitzar-les per a futures campanyes promocionals de l’activitat (Instagram, Twitter, Facebook, bloc, web i altres).
 • Les fotos guanyadores les escollirà l’Ajuntament de Manlleu mitjançant un sorteig, que es farà el 10 de gener de 2020.
 • NO ES PODEN ETIQUETAR FOTOGRAFIES ANTIGUES, GRÀCIES!

Premis:

 • Un menú de degustació per dues persones, al restaurant Sambucus de Manlleu (Menú de degustació de dinar, de dimarts a divendres. Caldrà fer reserva prèvia amb un dia d’antel·lació, com a mínim).

0

S’obren les inscripcions pel 4t mercat d’intercanvi i venda de joguines de segona mà

Manlleu dona més vida a les teves joguines! Dissabte 14 de desembre de les 4 a les 6 de la tarda a la Plaça Fra Bernadí.

Xarxampa i l’Ajuntament organitzen el 4t mercat d’intercanvi i venda de joguines de segona mà del Badanadal per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus entre la ciutadania. Els participants podran intercanviar, vendre i comprar joguines.

El mercat se celebrarà el dissabte 14 de desembre de 4 a 6 de la tarda a la plaça Fra Bernardí i està obert a qualsevol família o entitat del municipi que vulgui muntar una parada. La participació és gratuïta, si bé cal inscriure’s prèviament des d’aquest enllaç o bé trucant al telèfon 647 926 381.

Per animar el mercat i combatre el fred, a 2/4 de 6 se servirà xocolata desfeta a totes les persones participants.

Normativa de participació al mercat de venda i intercanvi de joguines del Badanadal:

 • La participació per vendre joguines (parada) és gratuïta però cal haver-se inscrit prèviament (màxim el divendres 13 de desembre a les 10h).
 • Els menors de 16 anys han d’estar acompanyats per un adult durant tota l’activitat.
 • No es podrà parar a terra, des de l’organització es proporcionaran taules.
 • Les joguines han d’estar netes i en bon estat. No s’acceptaran joguines brutes, trencades o deteriorades.

Preferentment han de tenir la marca CE, símbol que certifica que compleixen la normativa europea de seguretat.

Com participar:
La participació és gratuïta però cal haver-se inscrit com a màxim el 13 de desembre a les 12h.
Els menors de 16 anys han d’estar acompanyats per un adult durant tota l’activitat.

Inscripcions: Aquí!